Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Πάνος Ζαρογουλίδης : Πράξτε το σωστό και δίκαιο !

 Η αξιοκρατία αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας, κινητοποιεί την κοινωνία και διαπλάθει ηθικά τους νεότερους .

Το γεγονός ότι το σύστημα υγείας αιμορραγεί σταθερά τα τελευταία χρόνια χάνοντας καταξιωμένο, υψηλά καταρτισμένο και απολύτως αναγκαίο προσωπικό, είναι άκρως απογοητευτικό για το σύνολο της τοπκής κοινωνίας. Υπονομεύει την εμπιστσύνη των πολιτών καθιστώντας ελλιποβαρή την δημόσια υγεία αλλα και την δικαιοσύνη που θέλουμε να καλιεργήσουμε μέσα από την ανταμοιβή όλων αυτών που αδέκαστα έχουν προσφέρει την ζωή τους για το κοινό καλό !
Στο νοσοκομείο της Έδεσσας η Χειρουργική κλινική είναι ακέφαλη από τα τέλη Ιούνη όταν ο τότε συντονιστής διευθυντής αποσύρθηκε λόγω συνταξιοδότησης.
Ο επόμενος τη τάξει χειρούργος λόγω παλαιότητας, ιστορίας, κοινωνικής εισφοράς προς το συνολο του Ν Πέλλας είναι ο γνωστός σε όλους μας Κ Σταθης Ανδρεάδης. Ο Κ Ανδρεάδης αποτελεί ένα διαμάντι για την τοπική επιστημονική κοινωνία κρατώντας ψηλά την ποιότητα χειρουργικών υπηρεσιών στον Νομό μας, με αυταπάρνηση διαρκή εμπλοκή από την συνεχή ετοιμότητα και κάλυψη της υπηρεσία όπως συμβαίνει στα περισσότερα νοσοκομεία
Ενώ η θέση του διευθυντή του ανήκει δικαιωματκά, διακινούνται σενάρια εμβολισμού του, με απώτερο στόχο τον εκτοπισμό του από αυτήν !!!!
Μια τετοια πραξη θα αποτελούσε μεγάλη αδικία, και τεραστιο σκάνδαλο απέναντι σε μια προσωπικότητα που δεν κοίταξε τίποτα λιγότερο από την υγεία των ασθενών του διαχρονικά κατα κοινή ομολογία!
Κάτι τετοιο θα ήταν δημόσια προσβολή για την τοπική κοινωνία πέρα από χρώματα κόμματα προέλευση και εισόδημα
Πράξτε το σωστό και δίκαιο !
Πάνος Ζαρογουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου