Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Προέδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον νέο Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Ευ. Σημανδράκο, με τον οποίο και συζήτησαν για θέματα της αρμοδιότητας του Οργανισμού.

Αναφορικά με την καταβολή των ενισχύσεων του 2022, ο κ. Σημανδράκος ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι η διαδικασία προχωράει εντός του χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, ο Λάκης Βασιλειάδης έθεσε το θέμα με τις καταβολές

ενισχύσεων προηγούμενων ετών, για το οποίο όπως ενημερώθηκε υπάρχει ήδη σχετική απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού ώστε να ανατεθεί σε τεχνικό σύμβουλο το έργο των διοικητικών ελέγχων και να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα.

2 σχόλια:

  1. Λάκη μου όλα είναι γνωστά. Έχουν αναρτηθεί. Έτσι οι καταβολές του 22 θα δοθούν στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου του Οκτωβρίου περί τα 800 εκατομμύρια. Όπως επίσης και η πληρωμή εκκρεμοτήτων προηγούμενων ετών στα μέσα Οκτωβρίου. Καλά έκανες που πήγες για γνωριμία και κυρίως που έβγαλες την φώτο. Μεταξυ κατεργαρεων να λέμε την αλήθεια .χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟΝ ΦΙΔΙΑ ΤΡΩς ΡΕ ΦΙΛΕ ,,, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ,,, ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ Συριζα ...

      Διαγραφή