Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Στην τελετή βράβευσης των παιδιών αστυνομικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας ο Γιώργος Καρασμάνης.

Στην τελετή βράβευσης των παιδιών αστυνομικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας που πέτυχαν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παραβρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Καρασμάνης.

🔴
Ο πρώην Υπουργός συνεχάρη τα παιδιά
 
για την πρώτη μεγάλη επιτυχία τους στην πορεία τους για την καταξίωση που αποτελεί και το στήριγμα και την ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας.

Χαρακτήρισε ακόμη την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ως ένα πρώτο μεγάλο βήμα στη ζωή τους, και τα διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές επιτυχίες, αρκεί να μη ξεφύγουν ποτέ από το μεγάλο στόχο: Τη Γνώση, που είναι το πιο δυνατό εφόδιο για την καταξίωση στο μέλλον που χαράσσουν οι σύγχρονες κοινωνίες με τις μεγάλες απαιτήσεις.

🟠
Συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών, που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια αυτήν την εκδήλωση, καθώς επίσης για το μεγάλο έργο που προσφέρουν, εμφορούμενοι από υψηλή κοινωνική ευαισθησία. Υπογράμμισε ακόμη ότι αναγνωρίζεται και τιμάται η τεράστια συμβολή τους στην προστασία μας που αποτελεί και το ύψιστο αγαθό της ζωής.
🟣
Γι’ αυτό, τόνισε ο Γιώργος Καρασμάνης, οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας είναι στην συντριπτικής τους πλειονότητα πανάξιοι της εμπιστοσύνης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου