Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Λάκης Βασιλειάδης σε ΥΠΑΑΤ: Να αποζημιωθούν όλοι οι πληγέντες αγρότες δίκαια και ισότιμα

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε έκτακτη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά με μόνο αίτημα τη δίκαιη και ισότιμη αποζημίωση όλων των αγροτών που επλήγησαν από τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, πέραν των καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν και φέτος την Πέλλα και έχουν διαπιστωθεί τεράστιες ζημίες.

Ο Λάκης Βασιλειάδης σχολίασε πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε πάντα δίπλα στον Έλληνα αγρότη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, και παραμένει βέβαιος πως και τώρα όλοι οι πληγέντες θα αναπληρώσουν το χαμένο τους εισόδημα. Ο Βουλευτής θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα μέχρι την οριστική διευθέτησή του.

 

2 σχόλια:

  1. Ανδρέα ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Καλά πήγε και δεν μας λέει τι είπε και τι απάντησε ο υπουργός. Και σχολίασε κιόλας.
    Συναντήση κουτσομπολιόυ έκανε; Για φωτογραφία σίγουρα.
    Όχι τέτοια υποτίμηση. Επειδή είμαστε αγρότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρέα πόσο δίκιο είχα στο σχόλιο που έκανα και σε ευχαριστώ που το ανάρτησες. Δικαιώνομαι πέρα για πέρα σε αυτό που έγραψα ότι μας υποτιμούν επειδή είμαστε αγρότες. Το δελτίο που ανέβασε στο προφίλ του διέγραψε το " ο Λάκης βασιλειαδης σχολίασε " και ακόμα διέγραψε το "παραμένει βέβαιος " αφού πρόσθεσε ποίος είναι ο άλλος στην φωτογραφία. Επίσης δεν λέει τι είπε τι απάντησε και επιπλέον λέει ότι "ΟΛΟΙ θα αναπληρώσουν το χαμένο εισόδημα .Με ποιον τρόπο και ποτέ και ποιο είναι το χαμενο εισόδημα και πως ο υπουργός θα μαςτο αναπληρώσει κουβέντα δεν λέει. Συνεχίζει την υποτίμηση λές και είμαστε τόσο βλακες οι αγρότες και δεν καταλαβαίνουμε, οτι πήγε για να βγει φωτογραφία και μόνο. Ένας νοήμων που διαβάζει αυτά που γράφει αυτό καταλαβαίνει .Κρίμα και είναι τόσο νέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή