Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Νεαρός φοιτητής έπεσε από τον τρίτο όροφο αίθουσας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου επικρατούσε συνωστισμός.

Σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης μπροστά στα μάτια φοιτητών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με έναν 19χρονο φοιτητή να πέφτει στο κενό από τον τρίτο όροφο μέσα από αίθουσα της Νομικής Σχολής όπου παρακολουθούσε μάθημα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη Voria.gr, ο νεαρός δευτεροετής φοιτητής βρισκόταν εντός αίθουσας στον τρίτο όροφο της ΝΟΠΕ, σε μάθημα που αφορούσε το Ενοχικό Δίκαιο και το οποίο δίδασκε καθηγήτρια.
Όπως καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες, εντός της αίθουσας του μαθήματος επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους αλλά και στα περβάζια παραθύρων ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.
«Δεν άργησε να γίνει το κακό. Οι φοιτητές το είχαν επισημάνει στη διοίκηση του τμήματος ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στα μαθήματα. Ήμουν δίπλα του όταν έπεσε και σοκαριστήκαμε όλοι, νομίζαμε ότι έπεσε κάποια τσάντα αρχικώς αλλά μετά το αντιληφθήκαμε», δηλώνει συγκλονισμένος ένας φοιτητής, που τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της Voria.gr.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο φοιτητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις του και η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του προς το παρόν χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή. Ο 19χρονος έχει διαύγεια και φέρει κατάγματα, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται οι γονείς του και ο πρύτανης του ΑΠΘ και καθηγητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου