Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, έξω από καντίνα

Ολα έγιναν όταν δύο νεαροί, 19 και 26 ετών, ξεκίνησαν να λογομαχούν με την παρέα του 58χρονου επιχειρηματία (δύο ακόμη άτομα) για ασήμαντη αφορμή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η παρεξήγηση ξεκίνησε για μια θέση στην ουρά της καντίνας.Κάποια στιγμή, ο 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει με μανία τον επιχειρηματία, καταφέρνοντάς του 15 πλήγματα! Αμέσως μετά ο δράστης μαζί με τον 19χρονο τράπηκαν σε φυγή.

Παραμένει στη ΜΕΘ ο Γιάννης Μάρκου -Πώς έγινε το επεισόδιο

Για το περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως η ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟPEN, ο επιχειρηματίας έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις και εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΜΕΘ. Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε φίλος του Γιάννη Μάρκου και αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης ο οποίος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και είπε πως ο επιχειρηματίας -σύμφωνα με άλλους φίλους του, αλλά δίχως να έχει επιβεβαιωθεί- έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά και μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρξε κάποια λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή θεωρήσαμε πως ήταν κάτι φυσιολογικό. Στη συνέχεια γινόταν πιο έντονο. Βγήκαν έξω από το μαγαζί και έφτασαν στο σημείο κοντά στο δρόμο και εκεί ούτε που το καταλάβαμε, ξεκίνησε αυτό» τόνισε αρχικά και προσέθεσε:

«Εμείς καταλάβαμε, όταν είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου όλο αυτό. Δεν γνωριζόταν από πριν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Κανένας δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει άναυδοι. Προφανώς ο 25χρονος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το είχε πάνω του και το έβγαλε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έγινε και έτρεξαν και πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν. Καταλαβαίνουμε όλοι πως δεν το έκανε πρώτη φορά, γιατί το έκανε με μεγάλη άνεση. Δεν κατάλαβε κανένας πόσες μαχαιριές δέχθηκε. Είχε τις αισθήσεις του και ήρθε προς το μέρος μας και με το δικό του όχημα κατευθυνθήκαν κάποιοι φίλοι του στο νοσοκομείο. Δεν είπε κάτι, ήταν σαστισμένος. Τις αισθήσεις του τις είχε κανονικά. Δεν έχουμε μιλήσει τώρα, αλλά από κοινούς φίλους ξέρω πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου