Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Ο Δήμος Σκύδρας συγκεντρώνει παιχνίδια και βιβλία σε καλή κατάσταση για παιδιά ιδρυμάτων

Στο γιορτινό πνεύμα των ημερών, της πίστης και της αλληλεγγύης, αλλά και στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής προστασίας μέσω της επαναχρησιμοποίησης κι αξιοποίησης ειδών, ο Δήμος Σκύδρας συγκεντρώνει παιχνίδια και βιβλία σε καλή κατάσταση τα οποία προορίζονται να δοθούν στα εξής ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά: «Παναγία Οδηγήτρια» στα Γιαννιτσά και «Σπίτι της Βεργίνας» στη Βεργίνα Ημαθίας.

Προσκαλούνται και παρακαλούνται, λοιπόν, πολίτες και φορείς να προσφέρουν παιχνίδια ή και βιβλία σε καλή κατάσταση, ώστε να δώσουν χαρά και γνώση στα παιδιά των παραπάνω ιδρυμάτων δίνοντας παράλληλα

μια παράταση χρήσης κι αξιοποίησης των προσφερομένων ειδών.

Η συλλογή θα γίνεται στο Δημαρχείο Σκύδρας, από τη Δευτέρα 19 μέχρι την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, κατά τις ώρες 09:00΄ έως 13:00΄.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας κι έχει τον τίτλο «Επιχείρηση Re-Play».

Για περισσότερες πληροφορίες ή συνεννοήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄ απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ευφροσύνη Κρητίδου, τηλ.:6977485744.

«Χειρονομία αγάπης για τα παιδιά – Πράξη ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου