Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

 
Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης έθεσε το θέμα των συχνών διακοπών ρεύματος και ζήτησε συνάντηση των υπευθύνων του ΔΕΔΔΗΕ με το Δήμο για να βρεθεί λύση.

 Επιστολή διαμαρτυρίας στο ΔΕΔΔΗΕ απέστειλε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέροντας την αγανάκτηση του κόσμου του Δήμου Πέλλας σχετικά με τις συχνότατες και πολύωρες διακοπές ρεύματος στις περιοχές του Δήμου Πέλλας.

Ακόμη ο κ. Θεοδωρίδης στην επιστολή του επισημαίνει τα προβλήματα που δημιουργούνται στους επαγγελματίες της περιοχής που χάνουν από το εισόδημά

τους, αλλά κυρίως ότι μπορεί να κινδυνεύσει η ζωή κάποιων που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Τέλος ζήτησε να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με το ΔΕΔΔΗΕ ώστε να βρεθεί άμεσα κάποια λύση.

Ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει αναλυτικά στην επιστολή του:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στον Δήμο Πέλλας επικρατεί οργή και αγανάκτηση εξαιτίας των συχνότατων και πολύωρων διακοπών ρεύματος, με τη συγκεκριμένη κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση. Πολλές φορές ο ΔΕΔΔΗΕ εξαγγέλλει ανακοινώσεις για προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε ημέρες και ώρες αιχμής που οι περισσότεροι επαγγελματίες, κυρίως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, περιμένουν να δουλέψουν παραπάνω και να ενισχύσουν τα εισοδήματά τους.

Γι’ αυτό το υπαρκτό, χρόνιο θα λέγαμε πρόβλημα σε πολλές περιοχές του Δήμου Πέλλας είναι ενήμεροι όλοι οι αρμόδιοι, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί κάποια λύση. Πέραν της μεγάλης ψυχικής ταλαιπωρίας την οποία υφίστανται οι επαγγελματίες, οι καταναλωτές και τα νοικοκυριά, πολύ συχνά προκαλούνται βλάβες και σε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες δεν αποζημιώνονται κι όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη οικονομική ζημία (διαφυγόντα κέρδη, φθορά ιδιοκτησίας) των επιχειρήσεων που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πέλλας.

Επιπλέον και ιδιαιτέρως σημαντικό είναι το γεγονός, ότι από τις συνεχόμενες και πολύωρες διακοπές ρεύματος ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειας συνανθρώπων μας με προβλήματα υγείας, οι οποίοι εξαρτώνται καθημερινά από συσκευές υποστήριξης της αναπνευστικής τους λειτουργίας.

Μετά από τα προαναφερθέντα και, επειδή, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες των απαράδεκτων διακοπών ρεύματος αλλά και αποδέκτες παραπόνων και καταγγελιών συμπολιτών μας, ζητάμε να μας πληροφορήσετε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα το οποίο προκαλεί αυτές τις αλλεπάλληλες πολύωρες διακοπές. Εάν υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης του συστήματος, ζητάμε συνάντηση με τον ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση σε συνεργασία πάντα με το Δήμο Πέλλας. Διότι η καθημερινότητα των συμπολιτών μας δε χωράει κι άλλη ταλαιπωρία».

 

Στοιχεία Επικοινωνίας με το συνδυασμό «Πέλλα Μπροστά»:

Pellamprosta2023@gmail.com  www.facebook.com/pellamprosta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου