Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Θέλουμε να στηρίξουμε την αυτοθυσία που δείχνουν οι ιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι όσοι εργάζονται στο νοσοκομείο μας ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Συγκεντρωθήκαμε σήμερα Τετάρτη 25/1/2023 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας οι κάτωθι φορείς, σύλλογοι και σωματεία:

- Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας

- Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας

- Σύλλογος Καφεζυθεστιατόρων

- Σύλλογος συνταξιούχων ΙΚΑ

- Εκπρόσωπος υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

- Πολιτιστικός Σύλλογος "Μπίγα"

- Πολιτιστικός Σύλλογος "Θεόδωρος Γαβράς"

- Σύλλογος Τριτέκνων

- Πολιτιστικός σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος"

- Εκπρόσωπος Λαογραφικής Εστίας

- Εκπρόσωπος συλλόγου φίλων παραδοσιακής μουσικής και χορού

- Εκπρόσωπος "Εδεσσαϊκού θεάτρου "

- Εκπρόσωπος φίλων γηροκομείου 

- Πολιτιστικός Σύλλογος "Εδεσσαικός κόσμος"

Ο λόγος ήταν η κοινή αγάπη και αγωνία μας για την μοίρα του νοσοκομείου μας και τις εξελίξεις οι οποίες δεν δείχνουν ευοίωνες.

Θέλοντας να στηρίξουμε την αυτοθυσία που δείχνουν οι ιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι όσοι εργάζονται στο νοσοκομείο μας, συστήσαμε μια ομάδα στήριξης του νοσοκομείου με σκοπό οι φωνές και οι ενέργειες μας να στηρίξουν και να ενδυναμώσουν το έργο του νοσοκομείου. Πρέπει όλοι μας, ο καθένας από την θέση του να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να μην υπάρχει ούτε η υποψία συγχωνεύσεως ή υποβάθμισης του νοσοκομείου. Στόχος είναι η πλήρωση όλων των κενών θέσεων του νοσοκομείου και η άρτια λειτουργία του.

Καλούμε τον Αντιπεριφερειάρχη, τους Βουλευτές του Νομού μας, τους Δημάρχους, και τους φορείς αυτού του τόπου να βοηθήσουν και να πιέσουν προς την σωστή κατεύθυνση που είναι η αναβάθμιση και όχι η υποβάθμιση των υγειονομικών δομών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου