Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Μαρία Γιακαμόζη : Η Άνοιξη και η Ανθοέκθεση Σκύδρας πάνε μαζί!

🌹🌺🌸
Η Άνοιξη είναι εδώ!

Προ των πυλών είναι και η 6η Ανθοέκθεση Σκύδρας, η μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή του Δήμου Σκύδρας και της ευρύτερης περιοχής!
Για πέντε ημέρες, από 26 έως και 30 Απριλίου 2023 η Πλατεία Σαφραμπόλεως θα μεταμορφωθεί σε Πλατεία των λουλουδιών , των φυτών και των παιδιών περιμένοντας να υποδεχθεί τους επισκέπτες , που θα μπορούν να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές τα φυτά και τα λουλούδια της αρεσκείας τους, ν’ ακούσουν από τους πρόθυμους εκθέτες μας χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές αλλά και εκατοντάδες μαθητές των σχολείων μας κι όλοι μαζί μικροί μεγάλοι να.. δράσουν, να χαρούν και να διασκεδάσουν! καθώς
η Ανθοέκθεση καθ'ολη τη διάρκειά της θα πλαισιώνεται από πλούσιες και ποικίλες εκπαιδευτικές , ενημερωτικές ,καλλιτεχνικές ,κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις για ...μικρά και μεγάλα παιδιά , που ετοιμάζουμε με αγάπη και μεράκι όλοι οι συντελεστές των εκδηλώσεων!
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 και ώρα 7:30 μ.μ.
Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουμε παρέα στον θαυμαστό , τον πολύχρωμο και ευωδιαστό κόσμο των λουλουδιών, να ζήσουμε πρωϊνά γεμάτα δράσεις και δραστηριότητες αλλά και όμορφες ανοιξιάτικες βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, χαρά και διασκέδαση!
Σας έχουμε πολλές προτάσεις για να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα ή και όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου