Τρίτη 25 Απριλίου 2023

#Νίκη_Ποζίδου_Υπ._Βουλευτής_ΝΔ_Πέλλας - #Σταθερά_Τολμηρά_Μπροστά


 Όταν πριν τέσσερα
χρόνια ο θριαμβευτής των εκλογών Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε ότι εκλεγήκαμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας και τις υποσχέσεις μας αλλά ταυτόχρονα βεβαίωνε τους Έλληνες ότι η νέα κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι κυβέρνηση τετραετίας τότε αρκετοί δεν τα πίστεψαν.
Όμως ο Κυριακος Μητσοτάκης κράτησε το λόγο του, εξέπληξε τους πάντες. Παρά τις μεγάλες αντιξοότητες, πανδημία, μεταναστευτικό, οικονομική και ενεργειακή κρίση, πόλεμο, εισαγόμενο πληθωρισμό, φυσικές καταστροφές, η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα κατάφερε.
-Τα κατάφερε στην οικονομία.
-Βελτίωσε την άμυνα της χώρας.
-Απέτρεψε την εισβολή των μεταναστών.
-Έδωσε κύρος στη χώρα με ισχυρή ανάπτυξη, μείωσε την ανεργία, έλυσε το θέμα των συντάξεων αύξησε το βασικό μισθό και τις συντάξεις και ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τήρησε το λόγο του, ‘’οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας’’ απόλυτα Θεσμικός.
Σήμερα οι πολίτες έχουν προβλήματα, όλα όμως δεν λύνονται σε μια τετραετία για αυτό δεν χρειάζεται μια ανούσια αντιπαράθεση τοξική με ύβρις και ψέματα μακριά απο τα πραγματικά προβλήματα όπως την θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ .
Ως κόμμα δεν επιδιώκουμε τη σύγκρουση, επιζητούμε τη σύγκριση, τη σύγκριση της τετραετίας των φόρων του συριζα και της τετραετίας της ΝΔ.
Συγκρίνεται τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Τσίπρα.
Όλα οδηγούν σε ένα στόχο.
ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
#Νίκη_Ποζίδου_Υπ._Βουλευτής_ΝΔ_Πέλλας

1 σχόλιο: