Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Μαρία Γιακαμόζη : Τίτλοι τέλους για την 6η Ανθοέκθεση Σκύδρας!

 
Η Πλατεία Σαφραμπόλεως, που για 5 ημέρες πρόσφερε σε πλήθος επισκεπτών πανδαισία χρωμάτων κ αρωμάτων, ζωγραφιές, παιχνίδια, τέχνη και πολιτισμό, που πλημμύρισε παιδικές φωνές και χαμόγελα, άδειασε πια αφήνοντάς μας μια αδιορατη θλίψη και μια γλυκιά προσμονή μέχρι την επόμενη..

Δίνοντας σε μένα προσωπικά, που αφιέρωσα χρόνο προσωπικό και οικογενειακό στην διοργάνωση θεωρώντας προσωπικό στοίχημα την επιτυχία, τη χαρά της προσφοράς και της ικανοποίησης για την επιτυχία και την αποδοχή καθώς η διοργάνωση άφησε πίσω της
🌺
ευχαριστημένους εκθέτες διότι παρά τον άσχημο καιρό των δύο πρώτων ημερών τα ράφια τους άδειασαν, γέμισαν κ ξαναγέμισαν και ξαναάδειασαν!
🌹
ικανοποιημένους επαγγελματίες διότι επικράτησε το αδιαχώρητο οχι μόνον στα μαγαζιά της Πλατείας Σαφραμπόλεως αλλά σ' όλης της πόλης καθώς με το Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών, που διοργανώσαμε στην Πλατεία Δημοκρατίας φέραμε στην πόλη μας περί τους 500 κ πλέον χορευτές με τους συνοδούς τους!
💐
κατενθουσιασμένα και χαρούμενα παιδιά καθώς φροντίσαμε σε συνεργασία με τα σχολεία μας να οργανώσουμε επισκέψεις μαθητών στο χώρο, που παρακολούθησαν κ συμμετείχαν σε πλήθος δράσεων, που με αγάπη ετοιμάσαμε γι αυτούς αλλά και απονείμαμε βραβεία σε μαθητές που διακρίθηκαν !
🌼
Οι Σύλλογοί μας, οι φορείς, οι σχολές χορού, οι Χορωδίες μας κι όλοι όσοι συμμετείχαν εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους καθώς τους δώσαμε την ευκαιρία να προβάλλουν και να αναδείξουν το έργο τους!

🌺
Ευφράνθηκε η ψυχή κι ο νους των επισκεπτών καθώς εκτός απ την ομορφιά των λουλουδιών απόλαυσαν δωρεάν όμορφες μουσικές βραδιές, χορευτικά σχήματα, παραδοσιακούς χορούς, ενημερωτικές και κοινωνικές δράσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, διαδραστικά παιχνίδια, παιδικές παραστάσεις, που μας έβγαλαν όλους από το άγχος της καθημερινότητας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δήμαρχο, που με εμπιστεύτηκε γι ακόμη μια φορά αναθέτοντάς μου την διοργάνωση!

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα καθώς και στους εκθέτες μας!
Ευχαριστώ τον σύζυγο και την οικογένειά μου ! (ξέρουν αυτοί... )
Ευχαριστώ από καρδιάς όσους στάθηκαν στο πλάι μου, πολύτιμοι συνεργάτες και σ αυτήν την διοργάνωση !
Και συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου