Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

ΝΙΚΗ ΠΟΖΙΔΟΥ :Επιλεγουμε ως πρότυπο αγώνων την πρώτη Μάη και αφήνουμε στους άλλους να γιορτάζουν ακόμη και σήμερα την πρώτη Απρίλη

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΠΟΖΙΔΟΥ 
υπ. Βουλευτής Ν.Δ Πέλλας 
 Το 1886 τα εργατικά συνδικάτα του Σικάγου σαν σήμερα ξεσηκώθηκαν διεκδικώντας οκτώ

ώρες δουλειά, οκτώ ώρες ύπνο, οκτώ ώρες προσωπική ζωή και ξεκούραση. Το πέτυχαν και σαν ανάμνηση της μέρας αυτής, της τόσο μεγάλης νίκης των εργαζομένων καθιερώθηκε ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς.
Φυσικά είναι μέρα μνήμης διεκδικήσεων των πολιτών και εργαζομένων
Στις μέρες μας είναι μια καθολική γιορτή όλων των πολιτών που θέλουν αλήθειες, εργασίες καλά αμειβόμενες, ίσες ευκαιρίες και ανάπτυξη.
Στη πατρίδα μας ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου,
συνεπώς όλοι οι πολίτες οφείλουν να σκεφτούν ποιος θέλουν να τους κυβερνήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οφείλει λοιπόν ο καθένας να επιλέξει κάνοντας σύγκριση ανάμεσα στη ΝΔ που προτείνει σταθερότητα, ανάπτυξη, καλές αμοιβές, μείωση της ανεργίας, διεθνές κύρος της χώρας και ανάμεσα στη συμφορά των εφήμερων κυβερνήσεων ανοχής. Επιλεγουμε ως πρότυπο αγώνων την πρώτη Μάη και αφήνουμε στους άλλους να γιορτάζουν ακόμη και σήμερα την πρώτη Απρίλη.
επιλέγουμε
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!
🌺

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου