Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δημήτρη Μπίνου

Ο Ιάκωβος Χωλίδης είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνώση για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

Λόγω και της επαγγελματικής του ενασχόλησης, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες του αγροτικού κόσμου. Στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος της Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου, καταγράφοντας σημαντικά αποτελέσματα για το χωριό του. Η επαγγελματική του ενασχόληση αλλά και η παρουσία του στα κοινά, τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική μας κοινωνία.
Ο Ιάκωβος συστρατεύεται στη συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, για να αγωνιστεί για την Αλμωπία της Καρδιάς μας.

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΝΟΤΙΑΣ - ΑΕΤΟΧΩΡΙΟΥ
Ο Ανέστης Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και ενδιαφέρεται να πάει μπροστά. Εδώ και αρκετά χρόνια, ασχολείται με τα κοινά μέσα από την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους Συλλόγους του χωριού του.

Γι' αυτό συστρατεύεται με την συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος στην Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου. Η ενασχόλησή του με την αγροτική παραγωγή, του δίνει τη δυνατότητα να έχει τη γνώση και την εμπειρία για να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.Ο Ανέστης συμπορεύεται με τον συνδυασμό μας, ο οποίος έχει ένα σαφές και ρεαλιστικό πλάνο για την επόμενη μέρα. Όσον αφορά στην Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου, σχεδιάζουμε την υλοποίηση έργων αγροτικής οδοποιίας και αρδευτικών δικτύων, καθώς επίσης και την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής με την ανάδειξη του ορεινού όγκου, του καταρράκτη της Νότιας και των τοπικών διαδρομών του Αετοχωρίου.#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

1 σχόλιο:

  1. ΑΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ :ΣΩΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΡΕΦΙ Ο ΓΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή