Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Ξανά Έδρα το ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα!

 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/5 στην Έδεσσα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Πέλλας με προσκεκλημένο ομιλητή τον Μιχάλη Κατρίνη.


Σε μία αίθουσα που θύμιζε παλαιότερες εποχές, τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ να παίζει δυνατά στα ηχεία και με έμβλημα τον Πράσινο Ήλιο, αποδείχθηκε περίτρανα ότι το κλίμα άλλαξε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε!

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Παντελής Μάρκου, αναφέρθηκε στην εισαγωγική του τοποθέτηση στις βαθιές ρίζες του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία, στην συνεισφορά της παράταξης στον τόπο και υπενθύμισε τον στόχο του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη για Ανανέωση – Ενότητα – Αυτόνομη Πορεία.

Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης. Σε μία καθηλωτική ομιλία ανέπτυξε τους κύριους άξονες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για ένα σύγχρονο κράτος με κοινωνική δικαιοσύνη.

Τοποθετώντας την στήριξη των αγροτών στο επίκεντρο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και ως βάση για αναζωογόνηση της υπαίθρου, επισήμανε τους τρόπους αντιμετώπισης για το υψηλό κόστος παραγωγής, τις παράνομες ελληνοποιήσεις, τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την ανάγκη επικαιροποίησης του κανονισμού του ΕΛΓΑ, κάνοντας λόγο και στις πρόσφατες βροχοπτώσεις που έπληξαν την παραγωγή κερασιών της περιοχής.

Χαρακτήρισε την ακρίβεια μέσο πλουτισμού των ισχυρών και κατακεραύνωσε την Κυβέρνηση για όξυνση των φαινομένων αισχροκέρδειας. Επικεντρώθηκε στις παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια, που σε συνδυασμό με τα μέτρα για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους αδύναμους δανειολήπτες εξασφαλίζουν συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης και δίνουν προοπτική και ελπίδα στον ελληνικό λαό.

Προέταξε την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας μέσω χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την Νέα Γενιά, θέτοντας στο επίκεντρο βιώσιμες συνθήκες εργασίας και την δημιουργία δεξαμενής κοινωνικών κατοικιών για νεαρά ζευγάρια.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με τους υποψήφιους βουλευτές, Αλεξανδρίδου Ραχήλ, Ζαρογουλίδη Παναγιώτη, Νουσηκύρου Άλκη, Ξυλουργίδη Αντώνη, Παπαδάκη Κική και Τσαλταφερίδη Απόστολο, να ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή, σαν μια γροθιά, και με τα χέρια ψηλά να δίνουν το σύνθημα της Νίκης!
 
Την Κυριακή των εκλογών, το ΠΑΣΟΚ θα έχει ξανά κοινοβουλευτική παρουσία στην Πέλλα!

 
Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου