Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Γιώργος Καρασμάνης ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ✅ ΜΑΧΗΤΗΣ ✅ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ✅ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ

 Μαχητικά

✅
Ασυμβίβαστα
✅
Αποτελεσματικά
Φίλες και φίλοι,
🟦
Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι ιδιαίτερα κρίσιμες: Θα κρίνουν αν η πατρίδα μας θα συνεχίσει να πορεύεται Σταθερά – Τολμηρά – Μπροστά, με Κυβέρνηση αυτοδύναμη και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ή αν θα πισωγυρίσει σε συνθήκες αστάθειας και αβεβαιότητας που, όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι αποτελούν οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν!
🟦
Από αυτήν την τόσο κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση, δεν θα ήταν δυνατόν να απουσιάσω. Γι’ αυτό και στέκομαι μπροστά σας με δύναμη και θάρρος να σας κοιτώ κατάματα, διότι γνωριζόμαστε πλέον καλά.
🟦
Γιατί ξέρετε ότι όλα αυτά τα χρόνια που με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας αγωνίζομαι δυναμικά, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια.
🟦
Ότι τα έδωσα όλα με μοναδικό κριτήριο και γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Ότι ουδέποτε διανοήθηκα καν να ¨εκμεταλλευτώ¨ τη βουλευτική ιδιότητα για προσωπικό ή οικογενειακό όφελος. Ότι στην πολιτική μου διαδρομή, λειτούργησα ως βουλευτής όλου του Νομού, χωρίς να δώσω ποτέ παραπλανητικές υποσχέσεις, χωρίς να καλλιεργήσω ποτέ ψεύτικες ελπίδες.
🟦
Γι’ αυτό σήμερα ζητώ από όλους – παλαιούς και νέους ψηφοφόρους – να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας σε έναν δικό ¨σας¨ άνθρωπο με εμπειρία σε διεκδικητικούς αγώνες, με συνέπεια, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα. Να συνεχίσουμε αυτή τη σχέση αλληλοεκτίμησης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, με τον ίδιο πάντα αδιαπραγμάτευτο στόχο: Να πετύχουμε αυτό που δικαιούνται και αξίζουν ο Τόπος μας και – κυρίως – η νέα γενιά.
🟦
Για να δώσουμε σάρκα και οστά στα εμβληματικά έργα μακράς πνοής, όπως ο Οδικός Άξονας Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών – Έδεσσας και το Φράγμα Αλμωπαίου. Έργα με τα οποία με έχουν ταυτίσει απόλυτα σκληροί και ανυποχώρητοι αγώνες, ακόμη και συγκρούσεις.
🟦
Αλλά και για άλλα έργα δρομολογημένα όπως το Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας, νέα σχολεία και νηπιαγωγεία, τα νέα Δικαστικά Μέγαρα, το Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία, αστικές αναπλάσεις χώρων, βελτίωση των υποδομών, εξοπλισμός και στελέχωση των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, ενεργειακή αναβάθμιση των ΔΕΥΑ, εκσυγχρονισμό δικτύων ύδρευσης και άρδευσης, έργα αγροτικής οδοποιίας, κλπ.
🟦
Δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε ούτε χιλιοστό από τον στόχο της δημιουργίας ενός ισχυρού ασφαλιστικού συστήματος της αγροτικής μας παραγωγής, όπως το ξεκίνησα επί υπουργίας μου. Για να πάψουν επιτέλους οι αγροτοκτηνοτρόφοι μας να εξαρτώνται από τις διαθέσεις, και τις ιδεοληψίες των εκάστοτε διοικήσεων Υπουργείων και Οργανισμών.
🟦
Διεκδικώ και πάλι την εμπιστοσύνη σας. Για να συνεχίσουμε αυτήν την μεγάλη μάχη όλοι μαζί: Με τον επαγγελματία, τον ιδιωτικό και δημόσιο υπάλληλο, τον εργάτη, τον αγρότη, τον συνταξιούχο, τους ένστολους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, για τα άτομα με αναπηρία, για όλες τις ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
🟦
Για να συνεχίσει να ακούγεται στη Βουλή η Φωνή της Πέλλας δυναμικά.
‼️
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΠΑΝΤΑ
✅
ΜΑΧΗΤΗΣ
✅
ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ
✅
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου