Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : Ευχόμαστε σε όλους, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
 Άλλη μία σπουδαία εκδήλωση, έλαβε χώρα την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στο Δημοτικό Σχολείο Αψάλου, στην οποία είχαμε την χαρά να παραβρεθούμε, για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια λειτουργίας του

Δημοτικού Σχολείου Αψάλου, σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, με την εξαιρετική ομιλία του εκπαιδευτικού κ. Τσινάλη Κοσμά, όπου έγινε αναδρομή στην ιστορία του Σχολείου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης, στον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου, κ. Περδίκα Αναστάσιο, στο εκπαιδευτικό προσωπικό, στους μαθητές/τριες, στους γονείς και σε όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία της γιορτής.

Μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αναδεικνύονται ιδανικά όπως είναι ο σεβασμός και η αγάπη για το σχολείο, η διατήρηση της παράδοσης και η τήρηση των εθίμων, η ανθρωπιστική διάθεση για προσφορά και αγάπη.

Είμαστε περήφανοι για όλα αυτά που έχουμε την τιμή να ζούμε στον τόπο μας και να περιτριγυριζόμαστε από ανθρώπους με τόση καλή διάθεση και προαίρεση.Ευχόμαστε σε όλους, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου