Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

                 Εργασίες ασφαλτόστρωσης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.

          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας,

στον κόμβο του Αγίου Αθανασίου, σε τμήματα της παράπλευρης οδού του Αγίου Αθανασίου (από τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας έως την είσοδο του οικισμού) και επί της οδού Κων/νου Καραμανλή στα Διαβατά. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τμηματικά, σε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.

2. Εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα του Αξιού έως την είσοδο της Χαλκηδόνας.

          Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 , με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου