Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με μαθητές κι εκπαιδευτικούς του Ε.Ε.Ε.Κ. Έδεσσας


Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δέχθηκε στο γραφείο της, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, την επίσκεψη μαθητών κι εκπαιδευτικών από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Έδεσσας στ΄οποίο φοιτούν παιδιά κι από το Δήμο Σκύδρας.

Σε προηγούμενη συνάντηση και στο πλαίσιο της συνέχισης των επαφών και της συνεργασίας του Δήμου με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. είχε προταθεί από την πλευρά του Δήμου και συμφωνήθηκε να ζωγραφίσουν οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Κ. έναν πίνακα που αντίγραφό του να κοσμούσε την πασχαλιάτικη κάρτα του Δήμου Σκύδρας, όπως και τελικά έγινε.

Τον πίνακα λοιπόν αυτόν, που κοσμεί πλέον το Δημαρχείο, παρέδωσε στη Δήμαρχο αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Ε.Κ. αποτελούμενη από τους μαθητές: Λαζαρίνα Παρασκευαΐδου, Ιωάννα Παυλίδου, Λάζαρο Πολυχρονιάδη, Βαλάντη Τουρλούμη και τους εκπαιδευτικούς: Λεωνίδα Γκέλο εικαστικό, Κατερίνα Καραγιαννίδου μουσικό και Άνθιμο Χατζάκη εργοθεραπευτή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχαριστίες για τη συνεργασία και με την ανταλλαγή ευχών ενόψει της γιορτής του Πάσχα και της Ανάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου