Σάββατο 25 Μαΐου 2024

ΔΕΝΔΙΑΣ - ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ Μια σχέση αλληλοεκτίμησης και αμοιβαίου σεβασμού !

  ️Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε χθες στην Πέλλα τον συνάδελφο και φίλο Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια – συντονιστή του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στην Κεντρική Μακεδονία για τις ευρωεκλογές, ο οποίος χαίρει μεγάλης δημοφιλίας στον Νομό μας, και με τον οποίο μας συνδέει εδώ και πολλά χρόνια βαθειά αλληλοεκτίμηση και αμοιβαίος σεβασμός.

🔶 ️Ο Υπουργός ξεκίνησε την σύντομη περιοδεία του από την Έδεσσα όπου είχε επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή, και τον πρόεδρο Ιορδάνη Τσώτσο με τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου. Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα της αρμοδιότητάς τους, με τον Νίκο Δένδια να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διάθεση να συμβάλλει όπως και όπου μπορεί για την επίλυσή τους.
🔷 ️Σε αναφορά του Αντιπεριφερειάρχη για την άδικη κατάργηση των δύο Ειρηνοδικείων μας, ο παριστάμενος Γιώργος Καρασμάνης υπερθεμάτισε, τονίζοντας ότι ενώ σε όλους τους παραμεθόριους Νομούς – 15 συνολικά – τα Πρωτοδικεία παρέμειναν και τα Ειρηνοδικεία αναβαθμίστηκαν σε περιφερειακές έδρες εκτός από την Πέλλα. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι στο Νομοσχέδιο υπήρχε ρητά και κατηγορηματικά "ειδική μέριμνα" για τους Νομούς Έβρου, Δωδεκανήσου και Πέλλας. Γι’ αυτό ακριβώς άλλωστε, υπογράμμισε ο Γιώργος Καρασμάνης, υπήρξε και δέσμευση της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι ¨το θέμα δεν έχει κλείσει¨…



🔶 ️Τελευταίος σταθμός της περιοδείας το Νίκου Δένδια στον Νομό μας ήταν οι Πρόμαχοι, όπου οι κάτοικοι του επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή και προς τους οποίους ο Υπουργός απηύθυνε πατριωτικό χαιρετισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου