Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Απολογισμός της χρονιάς για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πέλλας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
kdbm treeΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ του Δήμου Πέλλας, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια συνεργασίας με το Δήμο Πέλλας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
υλοποιήθηκαν 93 τμήματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Δήμο Πέλλας και επιμορφώθηκαν 1395 πολίτες. Ευχαριστούμε  εγκάρδια όλους τους πολίτες του Δήμου Πέλλας που αγκάλιασαν με αγάπη το ΚΔΒΜ Δ. Πέλλας, αλλά και τους Δ/ντες  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών,  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, του 3ου Δημοτικού Γιαννιτσών,  του 5ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών,  του 1ου Λυκείου Γιαννιτσών  και την ΔΗΚΕΠΑΠ για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι  νέα  προγράμματα θα ανακοινωθούν από το Σεπτέμβριο. Οι βεβαιώσεις των εκπαιδευομένων που παρακολούθησαν τα προγράμματα μας θα διανεμηθούν το Σεπτέμβριο κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσής τους.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου