Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας επιστράτευσε τα κουμπαριά για την πολιτική του επιβίωση !


Προσπάθεια να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα προς την δημοτική Αρχή Αλμωπίας με την στήριξη των κουμπάρων επιχείρησε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου .Στην εικόνα πρώτη σειρά από αριστερά στην τρίτη θέση ο Τριαντάφυλλος Αργυράκαρος ένας από τους  διαμαρτυρόμενους  για τις αυξήσεις της τάξης του 100% που αποφασίσθηκε  στο φυσικό νερό άρδευσης .Βέβαια δεν σταματούν και τα πολιτικά μηνύματα από τον ανωτέρω δημοτικό σύμβουλο ότι '' το 2019 θα τα πούμε ''. 

Επίσης ο Κωνσταντίνος Σοφιανός Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυκάρπης με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη .
Βέβαια από την εικόνα λείπει ο σκηνοθέτης . 

Εμείς ως www.Pozar News.gr τονίζουμε ότι όποιος ασκεί διοίκηση ξέρει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να δίνεις αυξήσεις ή μειώσεις είτε φόρων είτε αμοιβών .

Όποιος όμως έχει κάνει διακοπές στην θητεία του ως αιρετός ή βλέπει  ή ακούει επιλεκτικά το τι γίνεται γύρω του , είναι επιβλαβής για τον τόπο για την κοινωνία , για την Πατρίδα .

Επίσης αναρτούμε σχετική επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής των  Αγροτών στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Με αφορμή κάποια κακόβουλα σχόλια που διαβάσαμε στο ίντερνετ καθώς επίσης και ανάρτηση που εμφανίζει τους αγρότες να έχουν δήθεν καταφερθεί κατά του Αντιδημάρχου κ. Στέφανου Αβραμίκα, ως Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας, δηλώνουμε τα εξής:
Τόσο ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Πολιτικής κ. Στέφανος Αβραμίκας είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας και στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά μας. Μάλιστα, ο κ. Αβραμίκας είναι συνεχώς στο μπλόκο μας και μας στηρίζει έμπρακτα και πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες.
Ίσως θα έπρεπε να μην είχαμε προχωρήσει στην δημοσιοποίηση της επιστολής η οποία δημιούργησε διχαστικά σχόλια και έθεσε σε κίνδυνο την ενότητα του μπλόκου μας, καθώς τις προτάσεις μας έχουμε την δυνατότητα να τις συζητήσουμε με τον Δήμαρχο, μιας και οι πόρτες του Δημαρχείου είναι πάντοτε ανοιχτές.
Όλες αυτές τις μέρες δίνουμε τον δικό μας αγώνα, στον οποίο είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν. Μακριά από εμάς πολιτικές σκοπιμότητες και λαϊκιστικές διαχωριστικές γραμμές που έχουν ως μόνο στόχο να διασπάσουν το μπλόκο μας. Εμείς θα συνεχίσουμε ενωμένοι με στόχο να αποτρέψουμε τα βάρβαρα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση με το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό που απειλούν με εξαφάνιση και ερημοποίηση της υπαίθρου.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών
στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου