Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ιωάννης Μπίνας : Με ενδιαφέρει η θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των Λουτρών Λουτρακίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόεδρος Λουτρακίου Γιάννης Μπίνας
Αποφασισμένος ο τέως Πρόεδρος Λουτρακίου Γιάννης Μπίνας και νυν μέλος του Δ.Σ.  των Λουτρών , να διεκδικήσει την θέση του διευθύνοντος Συμβούλου  της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών του Δήμου Αλμωπίας . 
Ως τόσο ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης , αποφεύγει την διαδικασία ορισμού Διευθύνοντος Συμβούλου , με το πρόσχημα ότι δεν διαθέτει την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου .
Στην παρούσα φάση φαίνεται ,ότι ο Δήμαρχος Αλμωπίας κύριος Μπίνος,  είναι όμηρος του Δημήτρη Πασόη
  , αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που στήριξε  ο τελευταίος .
Η μείζον αντιπολίτευση προσανατολίζεται να ζητήσει η ίδια Έκτακτη Γενική Συνέλευση , με σκοπό να σύρει τον Δήμαρχο Αλμωπίας σε μια ακόμη μετωπική σύγκρουση , με σκοπό να αναδείξει την αδυναμία διαχείρισης της Δημοτικής Επιχείρησης από τον ίδιο , αλλά  και να ορίσει αυτή τον Γενικό Διευθυντή   και το νέο μέλος στην θέση του  Δ.Σ ,  του παραιτηθέντος Δημοτικού Συμβούλου  Ανδρέα Κόγιου .




5 σχόλια:

  1. να δεις που ο κοντος ειναι γατα , θα τους αφησει να κανουν την γυρα και μετα θα τους μαζεψει ολους σαν κλωσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΛΩΣΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ Η ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ????? Ε ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπως θελεις βαφτισε το αλλα μου το υποσχεθηκες ,δεν εχεις το Θεο σου αν και θεολογος ..

      Διαγραφή
  4. Μπινα κάνε όνειρα. Το ανθρωπάκι σε δουλεύει. Πιο πολύ γλυψιμο χρειάζεται. Αλλά δύσκολα. Δε σε βλέπω καλά. Με 1000 ψήφους και άνω μπορεί να το σκεφτεί. Πρέπει να του δώσεις 1000 για να σου δώσει ένα και αν. Εντελώς κακόβουλο χωριό για δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή