Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Σάκης Χατζηδημητρίου : Ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του 2019 στο Δήμο Αλμωπίας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Με δήλωσή του στο POZARnews.gr o τέως Δήμαρχος Αριδαίας Σάκης Χατζηδημητρίου ανακοίνωσε την κάθοδό του   στις δημοτικές εκλογές  του 2019  στο Δήμο Αλμωπίας.
Ο Σάκης Χατζηδημητρίου τονίζει την αναγκαιότητα συμμετοχής προσώπων  που θα κάνουν τη διαφορά , στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Αλμωπίας .
Τονίζει δε ότι  νέος εκλογικός νόμος δυναμώνει τις τοπικές κοινότητες  και δίνει την δυνατότητα σε ποιοτικές επιλογές προσώπων !!!
Περισσότερα για την συνέντευξη
με νεότερη ανάρτηση .

9 σχόλια:

  1. Το πιο σύντομο ανέκδοτο! Ο Σάκης για δήμαρχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα....σαν την προηγούμενη φορά. Θα ψάξει , θα εκθέσει κόσμο, και λίγο πριν πληρώσει τα παράβολα συμμετοχής... θα τα παρατήσει. Χωρίς ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτιμω οτι καλυτερα ειναι να ενωνεις την τοπικη κοινωνια απο να την διαμελιζεις Μπραβο Σακη προχωρα

      Διαγραφή
  3. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΦΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΩΡΑ; ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ. ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙ ,ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΒΡΙΣΙΕς ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ -Βεβαια τα κανατε πανω σας , αφου διαλυθηκε ο συνδυασμος σας απο ανικανοτητα του καθηγητουλη τωρα εμεινε να βριζετε το κοσμο λες και σας φταίει αυτος και οχι εσεισ . αηντε φευγατε ασχετοι ...

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΑΚΗ; ΟΡΚΙΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΓΕΛΑΝΕ.

      Διαγραφή
    3. Καλα βρε φαντασματακι δεν θα κατεβει τι ζοριζεσαι ;

      Διαγραφή
  4. EINA ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙ ΜΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΠΑΤΣΗ-ΣΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή