Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Χρήστος Μπάτσης : ΣυνεχίΖΟΥΜΕ στο δρόμο τον οποίο κληθήκαμε να ακολουθήσουμε

 Επειδή όλοι εδώ ζούμε, γνωριζόμαστε και θυμόμαστε τους λόγους για τους οποίους μέχρι τώρα οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνω προς τους επικεφαλής των παρατάξεων:

Κύριε Χατζηδημητρίου, κύριε Μπίνο, κύριε Παρούτογλου. Η υποκρισία έχει και τα όριά της. Εδώ και αρκετό καιρό ως Δημοτική Αρχή, έχουμε καταλήξει στη διεξαγωγή των συνεδριάσεων που πρέπει να γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης. Μέχρι τώρα, υπήρξαν προτάσεις, τόσο από τη μεριά του κ. Χατζηδημητρίου και του κυρίου Μπίνου, όσο και από τη μεριά κάποιων δημοτικών συμβούλων σχετικά με την διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Εμείς, ανταποκρινόμενοι και στα δικά σας αιτήματα αλλά και στην σωστή ενημέρωση των πολιτών, είμαστε παρόντες σε όλες τις συνεδριάσεις που γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Οφείλετε λοιπόν, μία απάντηση σαφή και ξεκάθαρη στους δημότες της Αλμωπίας σχετικά με τη ΜΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ στάση σας.
Τίποτε δεν γίνετε στα κρυφά, τίποτα δε γίνετε στα βουβά και σας καλούμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Να θυμίσω ότι και στους υπόλοιπους Δήμους της Π.Ε. Πέλλας αλλά και πανελλαδικά εξαιτίας του COVID – 19, όλες οι συνεδριάσεις γίνονται με τη μορφή της τηλεδιάσκεψης. Να θυμίσω επίσης και τις δηλώσεις σας στα τοπικά ΜΜΕ, καθώς και τις προτάσεις σας…
Πλέον κανείς δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, που έως τώρα κουνούσε με περισσή ευκολία προς λάθος κατεύθυνση. Το μόνο που καταφέρνετε, είναι να καθυστερείτε σοβαρά θέματα τα οποία τόσο καιρό επικαλείστε ότι καθυστερούν εξαιτίας μας.
ΣυνεχίΖΟΥΜΕ στο δρόμο τον οποίο κληθήκαμε να ακολουθήσουμε με την εκλογή μας από τους δημότες της Αλμωπίας. Το δρόμο της ενεργούς συμμετοχής.
Οι εποχές της φιέστας τελείωσαν.
Εμείς κρατάμε την ουσία

4 σχόλια:

  1. ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και για ποιο λογο δεν θελεις τους δημοσιογράφους κυριε δημαρχε στα συμβουλια της οικονομικης επιτροπης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό τό να μην γίνονται η συνεδριάσεις δεν μπορώ να τό καταλάβω ούτε από μέρος του δημάρχου ούτε από την αντιπολίτευση στο σύνολο της εκτός αν έχετε διαπιστώσει όλοι σας ότι τα θέματα δεν είναι άξια συνεδριάσεων καί άφησε κακε τις γεύσεις γιατί εδώ όλοι χάνουμε αν θέλετε παντε στο ράλι Σεχίρ και συνεδριαστε να περπατηση ο γαμ. Ος ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ... ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ...

      Διαγραφή