Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

Δρακόντεια μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Πολυτεχνείο: «Φρούριο» η Αθήνα -5.000 αστυνομικοί, «Αίαντες» και drones  -Ολα τα μέτρα | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

 

Στους δρόμους βρίσκονται από το πρωί 5.000 αστυνομικοί, με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο επιχειρησιακό σχέδιο μετά από την απόφαση να μη γίνουν συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο. 

Η οδός Πατησίων έκλεισε λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τρίτης, για τη διευκόλυνση και ασφάλεια της μετάβασης της Προέδρου της Δημοκρατίας και των

πολιτικών αρχηγών που θα καταθέσουν στεφάνια στο χώρο του ΕΜΠ για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Την ίδια ώρα, κλειστοί θα παραμείνουν αρκετοί σταθμοί του Μετρό ενώ θα πραγματοποιούνται αυστηροί προέλεγχοι σε μετρό αλλά και κύριους οδικούς κόμβους της Αθήνας.

Σε όλες τις συσκέψεις που έγιναν στη Κατεχάκη, υψηλόβαθμων αξιωματικών με τη συμμετοχή και της πολιτικής ηγεσίας, αποφασίστηκε να απλωθεί ένα δίχτυ σε όλη την Αθήνα από μικρές ευέλικτες ομάδες αστυνομικών που θα κάνουν εντατικούς και αιφνιδιαστικούς ελέγχους και θα σταματούν άτομα που θα κατευθύνονται προς τα σημεία που υπάρχουν καλέσματα για συγκέντρωση και πορεία.

Φέτος δεν θα δούμε κλειστούς δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο ή γύρω από την αμερικανική πρεσβεία και μάλιστα η κυκλοφορία θα διακοπεί μόνο για λίγο μπροστά από το ίδρυμα στη Πατησίων, όταν θα φτάσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί για να καταθέσουν στεφάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου