Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Λάκης Βασιλειάδης: Έγκριση 2 μεγάλων έργων ενεργειακής αναβάθμισης για την Πέλλα (ΔΕΥΑ Έδεσσας και ΔΕΥΑ Σκύδρας)

Ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας υπέγραψε σήμερα την έγκριση 2 σημαντικών έργων που αφορούν στην Ενεργειακή Αναβάθμιση των υποδομών Ύδρευσης της ΔΕΥΑ Έδεσσας (προϋπολογισμού 1.383.404,67 ευρώ) και στην Ενεργειακή Αναβάθμιση της ΔΕΥΑ Σκύδρας (προϋπολογισμού 3.546.479 ευρώ),τα οποία πλέον εντάσσονται στο Πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης της αυτοδιοίκησης «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ως θετική κατάληξη μιας διαδικασίας την οποία παρακολούθησε και από τη μεριά του και συνεργάστηκε με τον Αν. Υπουργό, με τους Προέδρους των ΔΕΥΑ Έδεσσας και Σκύδρας, κκ. Ι. Χατζόγλου και Ν. Χατζηιωαννίδη αντίστοιχα, αλλά και τις Δημοτικές Αρχές. Τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στις διοικήσεις, τις υπηρεσίες και τις Δημοτικές Αρχές για τις εμπεριστατωμένες προτάσεις τους.

Ο Λάκης Βασιλειάδης θέλησε να ευχαριστήσει τον κ. Πέτσα γιατί σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της ενεργειακής κρίσης ενέκρινε, αντιλαμβανόμενος τη σημασία των παρεμβάσεων την οποία του είχε μεταφέρει και ο ίδιος στις συναντήσεις τους, τα έργα αυτά τα οποία εξασφαλίζουν πόρους στις δύο δημοτικές επιχειρήσεις μέσα από την εξοικονόμηση ενέργειας και την αύξηση της απόδοσης στη λειτουργία εγκαταστάσεων

Σημειώνεται ότι τα έργα αφορούν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην ΕΛΛ Έδεσσας, τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης στα αντλιοστάσια και τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου Έδεσσας, την ενεργειακή αναβάθμιση των αντλιοστασίων ύδρευσης της ΔΕΥΑ Σκύδρας, την αξιοποίηση ΑΠΕ για τη βελτίωση της ενεργειακής αυτονομίας στις υποδομές της ΔΕΥΑ Σκύδρας και τη διασύνδεση φωτοβολταϊκών σταθμών με το Εθνικό Σύστημα Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2 Ιουλίου 2022 στις 3:44 μ.μ.

    TΩPA TI TOY ΛEΣ TOY ANΘPΩΠOY. OΣO ΣXEΣH EXEI O ΦANTHΣ ME TO PETΣINOΛAΔO,AΛΛO TOΣO EXEI AYTOΣ ME TA EPΓA. THN AΠOΔEIΞH ΠAPTH.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0zUPmccMNrhyaCD83dFanYRz9cQbDJeGVQsZf9FncJSFvvhpzpQh2gQVsGVAeSKwpl&id=100037247332949&sfnsn=mo

    ΑπάντησηΔιαγραφή