Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Διέγραψαν τον Κατρούγκαλο γιατί ήταν μαρτυριάρης»

 «Η Κυριακή θα δώσει δεύτερη εντολή στην προκοπή ανοίγοντας το δρόμο για αυτοδύναμη Ελλάδα και αυτοδύναμη ΝΔ» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας ΔημοκρατίαςΚυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και την απόσυρση Κατρούγκαλου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο

. Στην αρχή ήθελε δίπλα του τον Βαρουφάκη. Από την κυβέρνηση ηττημένων πήγε στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Και μετά ήρθε το κερασάκι στην τούρτα με τον κ. Κατρούγκαλο να αποκαλύπτει αύξηση των ασφαλιστικών κρατήσεων. Έσπευσαν να τον διαγράψουν γιατί ήταν μαρτυριάρης και είπε την αλήθεια» είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας «θα μείνουν μόνοι τους στο μίζερο και σκοτεινό κόσμο τους».

Σχολιάζοντας την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική για τις υποκλοπές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Δεν μασάμε. Τζάμπα μαγκιές. Ας κοπιάσουν για να ξαναχάσουν».

«Το ερώτημα της Κυριακής είναι θέλουμε σταθερότητα ή άγνωστες περιπέτειες, κυβέρνηση Μητσοτάκη ή κυβέρνηση Τσίπρα. Η επιλογή είναι στα δικά σας χέρια» ανέφερε ο πρωθυπουργός

«Το γαλάζιο κύμα ξεκινά από Λευκό Πύργο και απλώνεται σε όλη την Ελλάδα» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρωθυπουργός, ενώ πρόσθεσε: «Τα καταφέραμε και μείναμε όρθιοι και ενωμένοι παρά τις δυσκολίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι «στηρίξαμε την κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας». «Πήγαμε τη χώρα μπροστά παρά τις μεγάλες δυσκολίες» είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στο Μετρό της πόλης, «το πιο σύγχρονο και όμορφο μετρό» όπως είπε. «Το Μετρό γίνεται πράξη και εσείς διαπιστώνετε την απόσταση στα λόγια από τις πράξεις. Την απόσταση στα έργα από τους ζωγραφισμένους μουσαμάδες. Η Θεσσαλονίκη έχει και μετρό και αρχαία» είπε.

Ο πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά στα σχέδια για αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και για την Υγεία με προσλήψεις 10 χιλιάδων γιατρών και νοσηλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου