Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Μαρία Παπαδοπούλου ΄΄ Αλλαγή Σκυτάλης ΄΄ : ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ εσείς οι 79%.




👉🏻28/02/24 ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ του διαμερίσματος της Αθήνας , αυτό που κληρονόμησε ο Δήμος Σκύδρας συγκεκριμένα από τον Λεόντιο Σιδηρόπουλο..

Θα το σώσει άραγε η δημοκρατική πλειοψηφία του Δήμου Σκύδρας;
👉🏻Θα ενημερώσει τους δημότες του Δήμου με ποια απόφαση ποιανού οργάνου αποφασίστηκε να μην μισθώνεται το διαμέρισμα και τα χρήματα από τα ενοίκια να πηγαίνουν στην βιβλιοθήκη του Δήμου όπως επιθυμούσε ο Λεοντιος;
👉🏻Θα ενημερώσει ποιες φοιτήτριες φοιτητές καναν χρήση δωρεάν το ακίνητο ;
Και εφόσον είχαν ανάγκη σαφώς και ορθά το χρησιμοποίησαν θα πούμε εμείς.
👉🏻Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν αυτές οι φοιτήτριες φοιτητές; Ποιανής επιλογής ήταν ;;;;;;;
👉🏻Γιατί μέχρι σήμερα δεν έγινε γνωστό στους δημότες ότι ο Δήμος Σκύδρας διαθέτει στους οικονομικά αδύναμους φοιτητές το διαμέρισμα ;
👉🏻Γιατί τόσα χρόνια σιγή ιχθύος ;; Το 2017 έγινε η ονοματοδοσία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σκύδρας σε «Λεόντιος Σιδηρόπουλος» για το διαμέρισμα κουβέντα ….
👉🏻Σε 8 μέρες είναι ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ αλλά μέχρι στιγμής καμία ενημέρωση για την ανακοπή του και την συνάντηση με νομικό όπως δεσμεύθηκε η Δήμαρχος «θα μας υποδείξει ο Δικηγόρος πως θα στο διαχειριστούμε» είπε χαρακτηριστικά και στη Δημοτική επιτροπή αλλά και στο Δημοτικό συμβούλιο ..
👉🏻Οφείλετε να δώσετε απαντήσεις στους δημότες του Δήμου Σκύδρας !
📌ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ από την «Αλλαγή Σκυτάλης» η συμμετοχή του Δήμου Σκύδρας στον πλειστηριασμό για την διεκδίκηση του 50% του διαμερίσματος ώστε να περιέλθει εξολοκλήρου στην ιδιοκτησία του .
📌ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ η μεταφορά από τον ΚΑΕ του προϋπολογισμού ύψους 30.500€ για αμοιβή αόριστα παροχής υπηρεσιών τρίτων σε ΚΑΕ συμμετοχής σε πλειστηριασμούς.
📌ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ να διατίθεται το διαμέρισμα σε οικονομικά αδυνάτους φοιτητές του Δήμου Σκύδρας με διαφάνεια και όχι εν κρυπτώ.
👉🏻ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ εσείς οι 79%.

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ .. ΠΕΡΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕς ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ .. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗς ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗς ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΕΤΟ .;

    ΑπάντησηΔιαγραφή